Jäsenedut 2022

Puijon Mahdin jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan viikkolenkeille ja muihin ohjattuihin kauden aktiviteetteihin. Jäsenenä olet osa meidän huikeaa polkujuoksuyhteisöä! Mahti rakentuu yhdessä!

Lisäksi teemme yhteistyötä eri kumppanien kanssa, joiden edut saat hyödynnettäväksi näyttämällä kuitin maksetusta jäsenmaksusta. Myöhemmässä vaiheessa saat käyttöösi myös virtuaalisen jäsenkortin.

Puijo Peak ja Ravintolamestarit:

Saat vieraillessasi Puijon Majalla tai Tornissa kahvin tai teen edulliseen 1 € hintaan. Voit nauttia Majan lounaan jäsenhintaan 11,30€. Viikonlopun juoksulenkin kruunaa Puijon Majan retkiaamiainen, joka sinulle kustantaa vain 7,50€, seura huolehtii loppusummasta. Vaihtoehtoisesti viikonloppuna voi valita myös Majan kermaisen lohikeiton, joka jäsenetuna on 10€.

Lisäksi pääset Puijon torniin ihastelemaan maisemia hieman edullisemmalla hissilipulla, 5€.

Lue lisää PuijoPeakin toiminnasta ja mahdollisuuksista: https://www.puijopeak.fi/

Kuopio Intersport

Saat jäsenenä perusalennukset kaikista tuoteryhmistä -10%. (Alennus ei koske mittareita, pyöriä, viheltäen menee hintoja, poistoja tai seurakauppaa.) Kuopio Intersportiin tulee kevään aikana erittäin laaja valikoima erilaisia polkujuoksutuotteita, josta löytyy varmasti varusteet vaativaankin makuun. ”Polkujuoksuun on tulossa kautta aikojen paras valikoima, mitä Kuopiossa on tarjolla.”

https://www.intersport.fi/fi/kauppa/kuopio/