Tutustu meihin

Olemme polkujuoksuseura, jonka tavoitteena on edistää polkujuoksua ja madaltaa kynnystä lähteä metsäpoluille ja luontoon liikkumaan. Tarjoamme jäsenillemme polkujuoksu- ja luontoelämyksiä yhdessä liikkuen. Järjestämme jäsenille toimintaa ympäri vuoden. Aktiivisin toiminta on sulan maan aikana toukokuusta lokakuun loppuun saakka.
Kannustamme jäseniemme osallistumaan aktiivisesti eri polkujuoksutapahtumiin.

Toimintaamme sisältyy säännölliset viikkolenkit, jotka ovat matalan kynnyksen ohjattuja lenkkejä ja tarkoitettu kaikille lajiin pariinkin tutustuville. Lisäksi järjestämme viikonloppuisin lenkkejä jo pidempään lajia harrastaneille. Järjestämme myös useita polkujuoksutapahtumia.

Tervetuloa mukaan meidän mahti-jengiin!
Seuraa meitä myös somessa: Puijon Mahti instagram.

Yhteydenotot: puheenjohtaja@puijonmahti.fi

Ota yhteyttä

Satu Mustonen
puheenjohtaja@puijonmahti.fi

Viikkolenkkien ohjaajat

Viikkolenkkien ohjaajat ovat aktiivisia Mahtilaisia, jotka omasta ilosta ja innostuksestaan haluavat liikuttaa myös toisia poluilla. Ohjauskaartissamme on tällä hetkellä noin 19 aktiivista ohjaajaa, jotka vuoroviikoin järjestävät ohjattuja viikkolenkkejä. Jokaisella on oma vahvuutensa. Yhdessä teemme tästä ainutlaatuisen yhteisön, johon kukin on tervetullut mukaan.

Etsimme myös uusia ohjaajia joukkoomme. Mikäli sinulta löytyy innostusta ohjaamiseen, olethan yhteydessä puheenjohtaja@puijonmahti.fi