Kauden Avaus 2021

Puijon Mahdin kausi käyntiin omatoimijuoksulla 13-16.5.2021

Järjestämme omatoimisen virtuaalijuoksun toukokuun puolivälissä. Merkkaamme noin 5 km reitin Puijolle, joka on juostavissa neljän päivän ajan. Kutsumme kaikki mukaan tutustumaan polkujuoksuun sinulle sopivalla vauhdilla, omaan aikatauluusi sopien. Tervetuloa yksin, kaksin tai koko perheen kanssa!

Reitin lähtö-ja maali on Puijon Majan kupeessa. Mikäli tulet paikalle autolla, suosittelemme parkkeerausta pesisstadionin parkkipaikalle.

Reitti on julkaistu seuran Facebook-sivulle. Tapahtumassa on uudistettu reitti viime vuoteen verrattuna, jossa pääset kokemaan Puijon polkujen monipuolisuuden. Reitin kokonaispituus on noin 5 km, ja se koostuu kahdesta erillisestä lenkistä. Perhelenkiksi soveltuva reitin osuus on eteläinen lenkki, eli ns. reitin loppuosa.

Reitti alkaa Puijon Majan kupeesta ja lähtee ensin pohjoisen lenkille. Reitin alkuosa (200-300m) on edelleen vielä hyvin jäinen, joten huomioithan vauhdin jaon alkuvaiheessa. Toivomme, että noudatatte erityistä varovaisuutta. Pitäkää alkuvaiheessa maltti matkassa ja painakaa kaasua sitten vasta tämän osuuden jälkeen. Huomioittehan kenkävalinnassa myös tämän jäisenkin osuuden.

Muutoin reitti on hyvin ”perinteistä Puijoa”. Teknistä polkua sekä napakoita nousuja. Jalkoja pääsee leputtamaan välillä myös latupohjille. Pohjoisen lenkin osuus päättyy tuttuun loppunousuun laskettelurinteessä. Tämän jälkeen käydään Tornin kupeessa, josta jatketaan matkaa kohti eteläistä lenkkiä.

Eteläisen lenkin alku on teknistä, mutta sen jälkeen pääset painelemaan hyväpohjaista ja leveää polkua laskettelemaan alas asti kääntöpaikalle, josta alkaa kiipeäminen takaisin Puijon Tornin juureen. Tämä nousu ei ole jyrkkä, mutta pituutta on yli kilometri, joten tässä viimeistään saa halutessaan sykkeet tappiin. Pitkän ylämäki-puristuksen jälkeen saat joko tuulettaa maalissa tai jatkaa halutessaan uudelle kierrokselle.

Sarjat: 2 km, 5km, 10km, 20km, FunRun.

Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista ja avoin kaikille ja kaikenikäisille polkujuoksusta kiinnostuneille. Reitin voi kiertää niin monesti kuin haluaa. Toivomme ilmoittautumisia tapahtumaan, jotta näemme kuinka suurta joukkoa pystymme liikuttamaan.

Arvontapalkinnot: Arvontaan osallistuvat ne reitin kiertäneet, jotka ovat rekisteröineet tuloksensa. Arvontapalkinnot on saatu tapahtumaa tukevilta: Salomon Suomi, Kuopio Intersport, Puijo Peak, Puijon Maja/Ravintolamestarit. Eli todellakin kannattaa ilmoittautua ja rekisteröidä tuloksensa, koska arvontapalkinnot ovat todella hyviä!

Koronarajoitukset: Tulethan paikalle vain terveenä ja noudatat yleisiä korona-ohjeistuksia. Huomioit turvavälit ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta. Vältäthän isoja kokoontumisia. Mikäli hyödynnät Puijon alueen palveluja (Puijon Maja ja Torni) suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu täällä: https://my.raceresult.com/169289/

  1. Valitse matka 2km/5km/10km/20km tai Fun Run
    • 5km/10km/20km matkoilla julkaistaan tuloslistat
    • Fun Runissa osallistuminen on tärkeintä ja voit kiertää reittiä niin monesti kuin haluat. Osallistuneiden lista julkaistaan, mutta suoritusaikoja ei.
  2. Kierrä reittiä valitsemasi kierrosmäärä.
  3. Ilmoita tuloksesta/osallistumisestasi sähköpostilla saamasi osallistumisvahvistuslinkin kautta sunnuntaihin 16.5.2021 klo 20.00 mennessä.

Vinkkinä: Ohjatut polkulenkit jäsenille käynnistyvät heti toukokuun alussa 3.5.2021 klo 18.00 Jynkänvuorelta. Seuraa viikkolenkkikalenteriamme ja sosiaalisen median kanaviamme, jotta pysyt kärryillä mitä Kuopion mahtipoluilla tapahtuu!