Neulamäki Trail

Valloita Neulamäen parhaat polut 21.-24.5.2020!

Neulamäki Trail tarjoaa polkukokemuksia helatorstaiviikonloppuun. Neulamäkeen on merkitty 5,6 kilometrin mittainen reitti, joka kulkee alueen parhaita polkuja pitkin. Yhteislenkin sijaan jokainen voi käydä kiertämässä reitin itselleen sopivaan ajankohtaan. Poluilla on tilaa, mutta muistetaan pitää turvavälit lajitovereihin!

Tulosta reittikartta PDF-muodossa! Kartalla yksi senttimetri vastaa 100 metriä maastossa.

Parkkipaikka on osoitteessa Pilpantie 7 (Sijantilinkki). Parkkipaikalta on 100 m opastettu siirtyminen reitin alkupisteeseen. Parkkipaikan ruuhkautumisen välttämiseksi suosittelemme pysäköimään Puuilon pihaan.

Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista ja avoin kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille. Reitin voi kiertää niin monesti kuin haluaa. Toivomme kuitenkin ilmoittautumisia tapahtumaan, jotta näemme kuinka suurta joukkoa pystymme liikuttamaan. Mitä useampi rekisteröi osallistumisensa, sitä suuremmalla innolla tarjoamme samaa huvia lisää kesän mittaan!

Osallistuminen tapahtuu seuraavasti:

 1. Ilmoittaudu tämän linkin kautta
  • Valitse matka 5,6 km/ 11,2 km (kisamatka) / 16,8 km tai Fun Run (vapaavalintainen matka ilman aikaa)
  • 5,6 km / 11,2 km / 16,8 km matkoilla julkaistaan tuloslistat
  • Jos osallistut 11,2 km kisasarjaan eli haluat kilpailla sijoituksista sekä palkinnoista (3 nopeinta miestä ja naista palkitaan), on ajan lisäksi jätettävä myös linkki GPS-viivaan. GPS-viiva saa sisältää vain kisasuorituksen, ei siis verryttelyjä. 11,2 km voi juosta myös ilman gps-jälkeä, mutta tällöin ei ole mukana kamppailemassa palkinnoista.
  • Fun Runissa osallistuminen on tärkeintä ja voit kiertää reittiä niin monesti kuin haluat. Osallistuneiden lista julkaistaan, mutta suoritusaikoja ei.
 2. Kierrä reittiä valitsemasi kierrosmäärä.
 3. Ilmoita tuloksesta/osallistumistasi sähköpostilla saamasi osallistumisvahvistuslinkin kautta sunnuntaihin 24.5.2020 klo 23.59 mennessä. Ilmoittautumisjärjestelmään liittyvissä ongelmissa apu löytyy lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jere@tahkomtb.fi .

Ohjatut polkulenkit käynnistyvät maanantaina 1.6.2020 klo 18.00 Neulamäestä Pilpantieltä. Seuraa viikkolenkkikalenteriamme ja sosiaalisen median kanaviamme, jotta pysyt kärryillä mitä Kuopion mahtipoluilla tapahtuu!