Puijo Trail 2020

Päivitys 12.8:

Lataa reittikartta tästä (PDF)

Huom! Tämä vuosi ollut monella tapaa erikoinen. Taataksemme turvallisen ulkoilupäivän olemme yhdessä päätyneet siihen, että muutamme Puijo Outdoor Day-tapahtuman luonnetta. Laajennamme tapahtuman maksuttomaksi, kaksipäiväiseksi, omatoimiseksi virtuaalikisaksi kevään tempauksien tapaan. Näin ollen kukin osallistuja huolehtii ajanotosta itse. Haluamme minimoida riskiä koronaviruksen leviämisessä, ja myös tarjota mahdollisuuden jälleen maksuttomaan ja omatoimiseen tapahtumaan. 🌲🏃🏼‍♀️🚴🏼‍♀️

Tarkemmat speksit päivien kulusta tarkentuvat tämän viikon aikana. 🔥 Tervetuloa viettämään Suomen luonnon päivää Puijolle, nauttimaan huikeista maisemista ja Majan ja tornin palveluista omalla aikataululla! Edelleen luvassa niin juoksua, pyöräilyä kuin lasten maailmankin pöhinää!🌲 Tarkempaa infoa pian! ☺️🙌

Kiitos ymmärryksestä! Turvallisesti eteenpäin🙏


Puijo Trail 2020 – uudistettu ohje

Puijo Trail on polkujuoksukisa, joka on osa Puijo Outdoor Day-tapahtumaa, joka järjestetään 29.8-30.8.2020 Puijolla. Kyseessä on omatoiminen, kaksipäiväinen ulkoilutapahtuma, jossa voit juosta tai maastopyöräillä oman aikataulusi mukaan valmiiksi merkatuilla reitillä. Lähtö sijaitsee aivan Puijon tornin juurella.

Puijo Trail toteutetaan kevään tapaan noin 5 kilometrin mittaisella reitillä. Voit itse valita kierrosten lukumäärän. 10km eli kahden kierroksen reitti toimii ns. ”kisareittinä”, jossa palkitaan miesten ja naisten sarjan kolme nopeinta. Ajanotto toteutetaan itse, mikäli haluat osallistua kilpailuun ja palkintojen jakoon, edellyttää se tuloksestasi gps-jälkeä.

Ilmoittaudu mukaan: https://my.raceresult.com/155296/

Sarjat ja matkat

MatkaSarjat
5kmN/M
10kmN/M
21kmN/M
FunRunN/M

Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä: https://my.raceresult.com/155296/

Aikataulu ja ohjeet

Aikataulu

Reitti avoinna 29.8-30.8.2020, voit osallistua tapahtumaan omalla aikataulullasi. Kisanälkäisille järjestämme kisastartin 29.8 klo 10, jolloin on mahdollisuus saada kaverista kiriapua reitille. Kukin osallistuja vastaa kuitenkin ajanotosta itse. Ohjaajien mukaan pääset myös 29.8 klo 12 ja klo 14.

Pysäköinti on hiihtostadionin parkkipaikalla, josta noustaan Puijon portaita pitkin ylös tapahtuma-alueelle. Pysäköinnin navigontiosoite on Puijonrinteentie. Siirtymiseen on hyvä varata aikaa kymmenen minuuttia.

Varustesäilytyksestä kukin osallistuja vastaa itse.

Palkinnot jaetaan kolmelle 10km-sarjan nopeimmalle miehelle ja naiselle. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan useita tuotepalkintoja. Yhteistyökumppaneina on Interport Kuopio, Salomon ja Swix.

Pukuhuoneet ja sauna löytyvät Puijon Majan alakerrasta. Sauna on osallistujien käytettävissä kello 11.00-16.00 5€ maksulla.

Ruokailu on mahdollista lauantaina Puijon Tornissa, klo 10-15, ja sunnuntaina Puijon Majalla klo 10-15. Tarjolla on keittolounas 10€-hintaan.

Lisäksi Puijo Outdoor Day-päivien aikana osallistuneille on mahdollisuus varata itselleen Puijon Tornin illallinen. Kisaan osallistuja saa annoksestaan -10% alennuksen omaa rekisteröityä tulostaan näyttämällä.

Tapahtumainfoa ei varsinaisesti ole, mutta Mahdin ohjaajat on näkyvissä lauantaipäivän aikana.

Lapsille ja perheille löytyy monenlaista tekemistä alueelta. Katso tarkemmat tiedot Puijo Peakin sivuilta!

Muuta huomioitavaa

Puijo Outdoor Day-tapahtumassa on mahdollisuus myös maastopyöräillä Puijo MTB. Maastopyöräilyn tiedot löytyvät Kuopion Pyöräilyseuran sivuilta: https://www.kuopys.fi/puijomtb/

Tule tutustumaan polkujuoksuun ja viettämään ulkoilmapäivää hulppeissa maisemissa kiven heiton päässä Kuopion keskustasta!