Toiminta 2024

Kauden aloituslenkki järjestetään lauantaina 4.5.2024 Puijolla. Lenkin jälkeen Puijon Majalle retkiaamiaiselle!

VIIKKOLENKIT
Viikkolenkit starttaavat seuraavalla viikolla, ja niitä onkin sitten koko kauden ajan oikein kolme kappaletta viikossa!

Mahti-maanantai eli perinteinen maanantain viikkolenkki pyörähtää käyntiin maanantaina 6.5. klo 18. Lenkin kesto on tuttuun tapaan 60-90 minuuttia ja juoksemme eri puolilla Kuopion ja Siilinjärven polkuja. Mahti-maanantait soveltuvat jäsenille, joilla on jo jonkin verran juoksukokemusta.

Kevyt-keskiviikko on uusi, kevyempi yhteislenkki ensimmäistä kertaa keskiviikkona 8.5. klo 18.

Näissä harjoituksissa pääset rauhassa tutustumaan polkujuoksuun ja tekemään harjoitteen, joka tukee lajiin perehtymistä. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta polkujuoksusta tai pidempi tauko juoksuharjoittelusta, suosittelemme aloittamaan tästä yhteislenkistä. Kevyt keskiviikko soveltuu myös palauttavana harjoitteena kokeneemmallekin juoksijalle.

Torstain tehotreenit: Torstaina 9.5. klo 18 käynnistyy kovavauhtisemmat yhteislenkit, jotka on tarkoitettu heille, jolla on jo kokemusta polkujuoksusta ja jotka kaipaavat lisää nopeutta tai tehoa harjoituksiin. Näissä harjoitteissa pääset haastamaan itseäsi ja harjoittelemaan vauhdin tuntua. Ohjelmana voi olla esimerkiksi intervallityyppiset vetoharjoitukset, mäkitreenit tai kovavauhtiset yhteislenkit, joissa myös ylämäet edetään juosten.

Joidenkin torstaiden tehotreeni on mäkivedot Tee-se-itse -meiningillä. Tällöin ei välttämättä ole ohjaajaa paikalla. Katso Tee-se-itse treenien ohjelma tästä linkistä. TSI-treenit on merkitty viikkolenkkikalenteriin.

MUU TOIMINTA

Perheiden polkujuoksuilta, tiistaina 28.5. klo 17.30 Puijolla, Ylä-Antikkalan laavulla.

Jäsenilta Pilpan majalla perjantaina 9.8. Juostaan ja saunotaan!

Polkujuoksuvaellus järjestetään la-su 17-18.8. Salamajärven kansallispuistossa. Kansallispuiston helpohkot maastot ja turvallinen porukka tarjoaa oivan mahdollisuuden harjoitella pidempiä ja omatoimisesti tehtäviä juoksuvaelluksia varten. Majoitumme vuokratuvissa, halutessaan voi nukkua myös teltassa tai muulla omalla majoitteella. Tervetuloa mukaan seikkailuun! Ilmoittautuminen aukeaa jäsenille kesä-heinäkuun vaihteessa.

Polkujuoksuleiri syyskuussa, lisätietoja myöhemmin.

Kauden päättäjäiset lauantaina 2.11. Pilpan majalla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!